11 rujna, 2009

Xem Phim hay bị Đứng Xin Vào đây đọc (što god to značilo)

Sudbina izumitelja i umjetnika da ostanu anonimni i nije tako loša. Uz sve blagodati čovječanstva i napredka civilizacije, tehnike, medija i umjetnosti, često smo svjedoci da nas pokušaji kopiranja, dovedu do značajnih rezultata, koji nas nekada iznerviraju, a ponekad i nasmiju.

Ako je tehnika ušla u sve domove, nekad nezamisivom broju televizorskih prijemnika po glavi stanovnika, te mogućnost praćenja sve većeg broja TV stanica, blogova, ne možemo se čuditi da se netko ugleda i na ono što znamo nazvati kvalitetom.

Već dugo poznata činjenica da su Sena M., Maja Šuput i Karma utjecali na razvoj svoje vrste umjetnosti, pogotovo na istok, ali da su stigli do Vijenama(!)...

Kao što se prilikom uraganske oluje na balvanu prenese kolonija mrava tisućama nautičkih milja daleko, tako slučajno ispuštena bačva domaćeg ribara do najudaljenijih područja naše planete može prenijeti koloniju vinskih mušica i klicu dobrog ukusa.

Zato, štovaoci dobrog zvuka, sljedbenici Korga, Sonyja, dobre elektronske brije - na koljena...

Stiže njegovo veličanstvo Xem Phin...

Broj komentara: 6:

  1. Jel može mali na eurosong? Ko specijalni gost. Tak se to radi majstore! hahaha

    OdgovoriIzbriši
  2. E moj Plick,Plick! Ovo je meni i zabavno,smiješno,tužno,nevjerojatno...i ne znam više šta tu sve ima unutra. Al način na koji si to"zakopao",je vrhumski.Znaš da sam ti oduvijek govorio da trebaš ili pisat ili crtat,al u ovom slučaju i blog je sasvom dovoljan za početak. Holly Molly Macarroni! Svaka čast! dblackbird

    OdgovoriIzbriši
  3. E Brid, kad ćeš ti napokon osnovati bayaWikipediju, i kak Tro kaže, napokon nam nacrtat cijeli svoj svijet, od Relkovićeve do ženskih turističkih tura iz Zg na fiš u Gredi?:-)

    OdgovoriIzbriši
  4. pa da...bayawikipedija.blog.hr
    formativni događaji, ploče, knjige i ostalo u životu jednog oridjidji mana...s linkovima...
    to bi bilo zanimljivo....

    OdgovoriIzbriši
  5. to bi bio huge success na www.blog.hr, aj tink...:)

    OdgovoriIzbriši
  6. ne sviđa ti se ideja?

    OdgovoriIzbriši