04 studenoga, 2009

Nakopon... bliži EU!!!

Ne gledam TV, ne slušam radio, ne čitam novine, ne čitam čak ni svoj blog, ali sam ipak nešto načuo da su se naša braća Slovenci i mi (a tko nas pita), napokon dogovorili da će se dogovoriti. Ne mogu se načuditi da su se našli na pola puta, i to u Stockholmu. Ne sjećam se da prolazim kroz Švedsku kad pičim za Sloveniju. Ili je to dio arbitraže. Ili je posrijedi moja neupućenost u novi Europski poredak.

Kako pripadam nešto starijoj generaciji, te se kao takav već dugo pripremam da nas Europa primi pod svoje skute, ova vijest je odjeknula kao "ptica na grani", kao "dvije sreće grabi", pa sam pohitao da nađem već davno dizajnirane razglednice kojom bih odao svoju zahvalu nastojanjima naprednih slojeva društva.

Svaki pošteni intelektualac će se obradovati jer se naša nacija već godinama priprema na ulazak u EU (Evo Ulazimo) čemu svjedoče ove unikatne fotografije.





Goste ovoga bloga ću zamoliti ukoliko posjeduju još ovakovih svjedočanstava našeg pripadanja zapadnoj civilzaciji, neka me obavjeste, ako treba i telepatski. Toliko smo napredni, dakako.

Broj komentara: 5:

  1. u jebote ovi MODSi su ultrakul!

    OdgovoriIzbriši
  2. ovo mora da su u pjesmi opjevani Valentino i Renato (by novi fosili)

    OdgovoriIzbriši
  3. ovaj desni MOD liči na kapetana Ljubu iz Kapelskih krijesova !! :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. e a lijevi mi je strašno neat...da ne kažem uredan..:-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo i mene do tvog Bloga...cudni su putevi virtualnog svijeta. Pa sad citam i smijem se textovima, pjesmicama, i domisljotinama svijeh vrsta..Joc

    OdgovoriIzbriši