17 siječnja, 2010

PLEMENSKIH MU SUKOBA

Prije svega drugarski pozdrav i gospodski naklon, prvi u ovoj godini.

Nekako mi se nije dalo prisustvovati društvenim događajima, bilo onim starinskim, oči u oči, a niti ovim modernima, virtualne stvarnosti avatarsko skrivenih identiteta. Još od pojave KPJ (čitaj ka-pe-ju), avatari su se koristili kao ilegalna imena naših i njihovih ilegalaca.

J.B. TITO, I.L. RIBAR, J.K. PRIKA, S.S. JUCKO... Svi su oni više manje pali nakon legendarne privatizacije. Čast iznimkama, ali tužna je istina npr. za Josipa Kraša, da se čovjek borio, a u keks se pretvorio.

Dok mi u rvata jedva čekamo zimu, jer je red na nju, izlazeći samo do dućana, na drugom kraju svijeta narod se veseli u novim sportskim aktivnostima, sve popularnijem PAINTBALL-u. Nekoć smo se igrali kauboja i indijanaca, partizana i švaba, (djevojčice, mame i tate, i već onda nije bilo lako tatu naći, on je ratovao u sukobu prije spomenutih). Japanci su se pozabavili povjesnim događajima BLJESKA i OLUJE, slikovito i zaista s mnogo truda. Tko je pobjedio ne zna se, a dali je SAKE zamjenio GOVNARU i ŠLJIVOVICU, ne može se zaključiti iz priloženih fotografija.





Mi bi mogli vratiti milo za drago... GODZILLOM PO MEGALONU!!!

1 komentar: