17 srpnja, 2009

MUŠKA RAZMIŠLJANJA NA +32

Dobio sam prvu direktnu kritiku danas. Rečeno mi je da je ovaj blog dobar, iako malo "ženski". Dobro sam preispitao odakle mi takva karakteristika. Baš se i ne družim toliko sa ženama da bih poprimio njihove manire i razmišljanja. Možda bih trebao pisati o politici, automobilima ili nogometu, jer mi se čini da su to atributi koji čine pravoga muškarca. Uz svu brigu da me netko neće shvatiti nakrivo, odlučujem postati pravi mačo, pa ću vas počastiti s nekoliko sočnih pridjeva i imenica (koje možete podvuči s jednom, odnosno dve crte).

- Pih mekušci!
- Gnjila gnojnico!
- Ajde pređi ovu crtu ako smiješ!
- Škripale ti papuče, da znaš!
- Nek ti glava padne u med, zatim te mravi napali, vrapci mrave, mačke vrapce, ćukci mačke, a sa strane da te gledaju radnici iz kožare koji su sjeli u ladovinu popiti pivo!

Broj komentara: 6:

  1. Zaboravio si na drevni rvacki borbeni poklič.

    OdgovoriIzbriši
  2. za te tvrde momke - kritičare bloga možeš malo crocopa ubacit !
    recimo najatraktivniji crocop porazi, kako mu je onaj savio kičmu, pa kako ga je onaj ozdo' zaleušio, pa kako mu je onaj savio ruku itd itd razno ..

    OdgovoriIzbriši
  3. ....tAke tHe besT aNd Fuck tHe reSt....samo ti nastavi, pa makar po blogu rasli pink cvjetici!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krivo shvaćeno, žao mi je još jednom; rekla sam da je iz moje (ženske) perspektive (meni) sladak i simpatičan, a nikako ženskast...a i ne moraš se brinuti za svoj machizam, pršti na sve strane :D daleko su muški atributi od ekstenzija u vidu automobila, pivske boce ili nedajbože nečeg petog, iz moje slatke ženske perspektive.
    Samo tako tako dalje, baš mi je sipmatično :)

    I da, jel može ona 'puko ti lanac na biciklu', daljnji scenarij je naporan i predvidiv? Pozz, elangel

    OdgovoriIzbriši
  5. Bude li promjena u mom ponašanju bit ćete obavješteni. Ukoliko promjene budu ekstremne, čitat ćete u 24 sata. U drugim dnevnim novinama bi me bilo sram pojaviti se. I da... počeo je radio.

    OdgovoriIzbriši